Novosti

 
22.03.2019.
Obaveštenje

Iz prodaje se povlači 120 komada LORDS zeleni čaj, nefermentisani čaj, neto 30g, datum proizvodnje 16.02.2019., najbolje upotrebiti do 05.2020. zbog utvrđenog povećanog sadržaja ostataka sredstava za zaštitu bilja, Acetamiprid-a. Ukoliko poseduju navedeni proizvod, potrošači ih mogu vratiti proizvođaču i zameniti za ispravan.


18.12.2011.
Nagrada Privredne komore Srbije za 2010. godinu.


Kompanija BILJE BORČA d.o.o. Beograd je dobitnik ovogodišnje Nagrade za postignute rezultate u privređivanju kao i doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije, koju tradicionalno dodeljuje Privredna komora Srbije. Nagradu je uručio predsednik Komore, gospodin Miloš Bugarin, na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije, 17. decembra 2010. godine u 13 časova u velikoj sali Komore u Resavskoj ulici broj 15. Nagradu za značajne privredne rezultate će, ispred kompanije BILJE BORČA, primio je direktor Dragan Bušić.
Uručivanje nagrada obavljeno je u drugom, svečanom delu sednice Skupštine na kojoj će su bili prisutni kako nagrađeni u 2010. godini tako i predsednik Vlade Republike Srbije dr Mirko Cvetković, guverner Narodne banke Srbije dr Dejan Šoškić zatim članovi Upravnog odbora i Poslovnog saveta, ali i predsednici regionalnih privrednih komora Srbije.
Godišnja Nagrada Privredne komore Srbija je ustanovljena još davne 1969. godine sa ciljem da istakne privredna društva i pojedince, koji su dobrim rezultatima i dobrim radom obeležili godinu za koju se nagrada dodeljuje.