Proizvodnja

 
Sa preko 50 gotovih proizvoda na biljnoj bazi u svom asortimanu, i sa liderskom pozicijom u proizvodnji, preradi i trgovini biljem i biljnim proizvodima kao što su tinkture, ekstrakti, ulja, Bilje Borča se prostire na preko 2000m2.
ulaz bllje borca


Oko 30 zaposlenih godišnje proizvede preko 4.000.000 jedinica gotovih proizvoda, 100.000 litara raznih ekstrakta, tinktura i ulja i preradi stotine tona biljnih sirovina. Svi ti proizvodi imaju svoje mesto na kako regionalnim tržištima poput Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Mađarske tako i na svetskim tržištima poput Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Australije.bilje borca

Bilje Borča svojim klijentima uvek nudi visok kvalitet usluga i proizvoda i u svom radu razvija odgovoran odnos prema životnoj sredini. U skladu sa ovim opredeljenjem, stalno se radi i na unapređenju radnih uslova i opreme, kao što su automatizovana proizvodnja kapsula sa kapacitetom od 30.000 kapsula na sat, upravo puštena u rad automatizovana linija za proizvodnju i pakovanje tečnih oblika sa kapacitetom 5-10.000 jedinica/sat i sl.

 Proizvodno-magacinski prostor sastoji se od 3 celine:

celofaniranje cajeva
Suva faza (sušara, primarna mehanička prerada, rinfuzno pakovanje, gotovi proizvodi -  filter i 50gr čajevi)

pakeraj        
filter masinaperkolatori
Tečna faza (ekstrakti, tinkture, ulja,  gotovi proizvodi – sirupi, eliksiri, kapi)


  sirupidestilerija


deo masine za kapsuliranje
Pogon za kapsuliranje

kapsuliranjepunjenje blistera