O nama

 

Bilje Borča - tri decenije druženja sa lekovitim biljem


Preko tri decenije kompanija Bilje Borča  u oblasti lekovitog i aromatičnog bilja nastavlja da kombinuje vekove iskustva tradicionalne medicine sa modernim tehnologijama, i svojim proizvodima unapređuje zdrav i kvalitetan način života.

sipurak

Nekada malo porodično preduzeće, Bilje Borča trenutno je jedna od najvećih privatnih kompanija u svojoj oblasti na Balkanu, sa preko 40 gotovih proizvoda na biljnoj bazi u svom asortimanu, i sa liderskom pozicijom u proizvodnji, preradi i trgovini biljem i biljnim proizvodima kao što su tinkture, ekstrakti, ulja, itd.

 

Proizvode kompanije Bilje Borča karakteriše bogat asortiman poluproizvoda i gotovih proizvoda od lekovitog i aromatičnog bilja. Širok spektar poluproizvoda kao što su tinkture, ekstrakti, ulja čini ovu kompaniju jednom od glavnih dobavljača biljnih poluproizvoda svih velikih farmaceutskih i prehrambenih kompanija u regionu.

 laboratorija 

Upravo na tim osnovama razvijeni su i raznovrsni gotovi proizvodi na biljnoj bazi, među kojima su čajevi, kapi, sirupi i kapsule. Sa preko četrdeset proizvoda ova kompanija danas zauzima značajno mesto na domaćem i regionalnom tržištu, a kvalitetnim biljnim čajevima, sirupima iz linije BronhoSan i biljnim eliksirom Hemohelp osvaja nova evropska i svetska tržišta.

 

Kako bi se što bolje predstavili na novim tržištima, i inovativnim i modernim dizajnom privukli kupce različitih ukusa, Bilje Borča će u septembru lansirati novu liniju čajeva posebno osmišljenu i dizajniranu za različita svetska tržišta. Čajevi su spravljani po tradicionalnim receptima, sa maštovitim kombinacijama ukusa i pažljivo odabranim sastojcima za čuvanje i pobošanje zdravlja, ali i kvaliteta života..